Blogg

Hver måned kan du møte likesinnede og hyggelige mennesker på et utsted i Glomdal distriktet. Dette er helt uformelt og åpent for alle. Vi snakker om alt mulig, også mye som ikke handler om BDSM. Du behøver ikke å dele mer enn du ønsker og vi finner alltid noe å snakke om.

Høstfest

18.09.2022

For alle som har lyst til å være litt sosiale, kose seg med likesinnede og kanskje til og med leke litt....

Hyttetur!

08.03.2022

Etter 2 år med korona restriksjoner, nedstegning og lite menneskelig kontakt så ser vi endelig slutten. Samfunnet har åpnet opp og det er lov å arrangere større treff og arrangementer. En perfekt mulighet til å sparke i gang det nye året med en hyttetur!

Det brukes mange forkortelser i BDSM miljøet, og det legges jevnlig til nye etterhvert som folk utforsker og finner på noe nytt. Her er en liten liste over uttrykk du kanskje eller kanskje ikke har hørt i denne sammenhengen. Merk: dette er bare en smakebit på hva uttrykkene står for. Det har vært skrevet bøker om enkelte av uttrykkene,...

Seksualitet

16.11.2021

I dagens samfunn snakker vi mer om sex, seksualitet og kjønnsidentitet enn noen gang. Samtidig er def mange som sliter med akkurat dette. Det hevdes at økt tilgang til pornografi skaper økt press på å yte seksuelt, press på å hele tiden jage etter nye opplevelser og høyt kroppspress..

2020 Are Si'a| Alle rettigheter forbeholdt.
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!