Treff

Vi organiserer et månedlig treff på et utested. Her spiser de som vil litt mat og praten går løst. Alle er velkommen, men ta kontakt for å få vite hvor vi sitter. Vi har av praktiske årsaker lagt de første treffene på utested til Jessheim i begynnelsen av 2022. Dette kan endre seg.

Høres det litt skummelt ut? Vi møter deg gjerne før treffet så du har noen å sitte med som du kjenner. 

Innimellom organiserer vi temakvelder og/eller treff hjemme hos medlemmer. Her er det mer privat så man kan snakke åpent om BDSM, seksualitet og alt annet. Slike treff er åpne for personer som er kjent for en eller flere medlemmer av praktiske hensyn.

Vi arrangerer også hytteturer hvor vi leier en hytte og har en helg fylt med bdsm aktiviteter. Her vil det være åpent for lek og hvis mulig, være private rom hvor man også kan leke privat. Plass på hytteturer gis først til medlemmer, så åpens det for andre. For å være med på en hyttetur, må du kjenne minst en av de faste deltakerne på treff og/eller en i styret. 

Alle treff er åpne for single og par. Reglen er at det som skjer og sies på treff, forblir mellom deltakerne. 

Foreløpige datoer for treff på utsted (forbehold om korona restriksjoner)

Torsdag 3. februar

Torsdag 10. Mars 

Torsdag 7.april UTGÅR - HYTTETUR ARRANGERES ISTEDENFOR! 

Torsdag 5.mai

Torsdag 2. juni

Torsdag 7. juli

Torsdag 4. august

Torsdag 1. September

Torsdag 6. Oktober

Torsdag 3 november.

Torsdag 1. desember


Datoer for hjemmetreff - kommer når vi ser hvordan korona restriksjonene utvikler seg. 2020 Are Si'a| Alle rettigheter forbeholdt.
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!