Være med på et uformelt treff med oss

08.12.2022

Det kan være en høy dørstokkmil for å møte opp på et treff med folk man ikke kjenner så godt. Heldigvis har vi alle vært nye engang og du vil bli tatt godt i mot. Noen tips som kan være lurt å ta med seg på veien: 

  • En munch er et sosialt treff i vanilje-omgivelser, og vi ber derfor alle om å ta hensyn - både til hverandre og til omgivelsene. Vanilje er stikkordet for både klær og oppførsel, og vi snakker kun fritt når det ikke er noen som kan overhøre oss.
  • Selv om du kanskje er åpen om kinks og fetisjer og har null problemer med å snakke med hvem som helst om det, så er det veldig privat for de fleste av oss. Ta kontakt på e-post så får du vite hvilket navn bord-reservasjonen står på. 
  • Hvis noen spør deg om hvem vi er eller reagerer på at du ikke vet hvordan de andre ser ut, så kan du bare avfeie dem med at vi er en sosial gruppe, en vennegjeng, type venners-venner, og så enten bytte tema eller unnskylde deg og gå unna det mennesket.
  • Ikke under noen omstendigheter er det okay å utlevere de andre på munchen ved å si noe som helst om bdsm, sex, kink, fetisjer, eller noe lignende

Vi har arrangert munch og treff nå i mange år og fått mange positive tilbakemeldinger. Ta gjerne kontakt om du ønsker å møte en av fadderne først så du har noen å slå følge med inn i lokalet. 

Vi minner om at du må møte en på en av våre åpne treff og/eller har møtt en av fadderne som går god for deg før du kan delta på private sammenkomster.

Lag din egen hjemmeside gratis!