Hyttetur!

08.03.2022

Etter 2 år med korona restriksjoner, nedstegning og lite menneskelig kontakt så ser vi endelig slutten. Samfunnet har åpnet opp og det er lov å arrangere større treff og arrangementer. En perfekt mulighet til å sparke i gang det nye året med en hyttetur! 

Vi har leid en hytte i Kongsvinger området en helg i begynnelsen av april. Hytten ligger litt for seg selv så vi kan ha lek og hygge inne på hytten. På området utenfor går vi med vanlige klær. 

Hyttetur er åpnet for alle, men vi vil gjerne bli litt kjent med deg først. Derfor må du møte en i styret eller komme med en av de som er kjent i klubben. Dette så alle skal føle seg trygge. 

Vi spiser felles middag og frokost, og kler oss pent til middag på lørdagen. Da kan vi feire at vi får utfolde oss litt igjen. Pris og annen info får du ved å kontakte oss. Vi spleiser på maten og lager den sammen. 

Det er lov å med alkohol og annen drikke, men da kun i små mengder. Vi trenger et klar hode for å nyte det vi driver med. BDSM og store mengder alkohol hører ikke sammen. 

Det blir tatt med litt utstyr fra medlemmer i klubben, og det vil være mulig å prøve ut, snakke om og generelt være sosiale. Det oppfordres også til å leke for de som ønsker det og har avtalt dette. Vi praktiserer SSS - sikker, sunn og sammtykkende. Kodeord vil alltid være Rødt, gult og grønt. 

Rødt- stopp øyeblikkelig

Gult - noe er galt, noe må justeres, det er ikke stopp enda, men nær. 

Grønt - dette liker jeg!

 Vi anbefaler å bruke kodeord "grønt" aktivt fordi det kan være vanskelig for andre å lese lek medmindre man er godt kjent. Så ved å si "grønt" vet alle dette er topp og deilig, la oss fortsette! 

Ikke vær redd for å ta kontakt om du er bekymret for noe, eller dette høres skummelt ut. Mer informasjon kan være akkurat det du trenger for at du synes det er gøy å prøve. Du må ikke være hele helgen, så det er lov å dyppe tærne i BDSM verden og utforske litt. 

HUSK: 

Det som skjer på treff, blir på treff. 

Ingen skal snakke om det som skjer på treff, uansett type treff, med andre enn de som selv har vært med på treffene. 

Vi gleder oss til en kinky helg! 

2020 Are Si'a| Alle rettigheter forbeholdt.
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!